Nieuwsoverzicht

Zoek in het nieuws

1 

Belangrijke mededeling www.insectengifallergie.nl stopt.

Vanaf 15 december a.s. gaat deze website definitief offline. Na 9 jaar hebben we besloten om niet langer te investeren in het onderhoud en beheer van deze website. De bezoekers van ons forum geven we tot 15 december de tijd om met de contacten die er gelegd zijn te overleggen welke mogelijkheden er zijn om het contact op een andere manier voort te zetten. Hartelijke groet, Het team van www.insectengifallergie.nl

13/11/2019

Exoom verklapt oorzaak afweerstoornis

Het in kaart brengen van alle eiwit-coderende regio’s (exoom) van het menselijke DNA helpt bij het vinden van de oorzaak van immuunziektes.

21/9/2017

UMCG opent Kinder Allergie & Astma Centrum

Het aantal kinderen met een of meerdere allergische aandoeningen blijft toenemen*. Om deze kinderen de best mogelijke, hoog specialistische zorg te bieden, opent het UMCG een Kinder Allergie & Astma Centrum.

23/9/2016

Aanmelden onderzoek wespenallergie niet meer mogelijk

Het UMCG doet onderzoek naar allergische reacties op wespensteken.

18/9/2015

Schippers: ‘Helderheid voor patiënt over kwaliteit en kosten zorg’

Minister Edith Schippers (VWS) heeft vandaag een rigoureus plan gepresenteerd dat patiënten het komend jaar meer en betere info geeft over de kwaliteit en kosten van hun zorg.

5/3/2015

Bijwerking? Melden!

Iedereen kan een bijwerking bij Lareb melden. Ervaart u een bijwerking tijdens het gebruik van uw geneesmiddel(en) of bent u zorgverlener en vermoedt u dat er sprake is van een bijwerking van een geneesmiddel? Meldt dit dan, ook al bent u er niet zeker van.

13/1/2015

Super-microscoop in VUmc brengt diepste van levende cel in beeld

Hoe vernietig je een kankercel? Hoe herstellen hartspiercellen zich? Hoe groeit een hersencel? Vandaag installeert VUmc de meest geavanceerde ‘STED-microscoop voor life sciences’ in de Benelux, waarmee onderzoekers antwoorden denken te vinden op al deze vragen.

2/1/2015

JAICO houdt met minder DEET muggen op afstand!

Een wandeling door de natuur, 's avonds tijdens een gezellig terrasje of gewoon wanneer je ligt te slapen. Nog even en dan zijn ze er weer. Muggen!

18/4/2014

Insectengifallergie.nl online!

Per heden is de nieuwe website Insectengifallergie.nl online. Dit is de zevenenveerstigste website binnen het MediStart netwerk van medische websites.

27/8/2010

1 
(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Insectengifallergie.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)